Kirsikka-mökki

Jyty Lahti ry omistaa kaksi mökkiä upealla paikalla Vesijärven rannalla Lahdessa. Mökkejä vuokrataan Jyty Lahti ry jäsenille sekä ylimääräisiä vapaita vuoroja ulkopuolisille.

Kirsikka on historiallisesti arvokas huvila, joka on ollut Jytyläisten virkistyskäytössä jo yli 70 vuotta! Kuvia löytyy yhdistyksen kotisivulta ylävalikon Virkapirtti alta.

Mökki sijaitsee Lahdessa, Kilpiäisten kaupunginosassa, osoitteessa Vaskirannankatu 13. Alakerrassa on oleskelutila, pieni keittiö, suihku ja wc. Avotakka tuo tunnelmaa. Levitettävä sohva muuntautuu sängyksi kahdelle. Yläkerrassa on kaksi erillistä nukkumatilaa 2 ja 4 hengelle. Huom! Yläkerrassa ei lämmitystä. Pihapiirissä on oma rantasauna ja grillikatos.

Kirsikkaa vuokrataan pääasiallisesti vain Jyty Lahti ry:n jäsenille.

Viikkovuokra 300 €, juhannusviikko 400 € ja syksyn viikonloput 150 €.

Kirsikan vuokra-aika 8.5. – 3.9.2023 (viikot 19–35)

Kirsikan vuokraviikot ja Koivun juhannus arvotaan. Arvontaan voi osallistua 9.4.2023 mennessä lähettämällä sähköpostia jytylahti@gmail.com

Laita aihekenttään "Mökkiarvonta" ja muista lisätä viestiin mitä mökkiä haluat vuokrata ja minä viikkona. Voit laittaa useampia vaihtoehtoviikkoja mutta vuokrata voit vain yhden viikon arvonnan kautta. 

Arvonta suoritetaan huhtikuussa viikolla 15 ja voittajiin ollaan yhteydessä sen jälkeen. Arvonnan jälkeen ilmoitetaan vapaat viikot, joita voivat kaikki halukkaat kysellä vuokralle. 

Etusijalla ovat jäsenet, ketkä eivät ole voittaneet mökkiviikkoa edellisen 2 vuoden aikana.

Tiedustelut ja varaukset:  jytylahti@gmail.com