Kirsikka-mökki

Kirsikan_ohjeet_vuokralaisille.pdf 137 KB

Jyty Lahti ry omistaa kaksi mökkiä upealla paikalla Vesijärven rannalla Lahdessa. Mökkejä vuokrataan Jyty Lahti ry jäsenille sekä ylimääräisiä vapaita vuoroja ulkopuolisille.

Kirsikka on historiallisesti arvokas huvila, joka on ollut Jytyläisten virkistyskäytössä jo yli 70 vuotta! Kuvia löytyy yhdistyksen kotisivulta ylävalikon Virkapirtti alta.

Mökki sijaitsee Lahdessa, Kilpiäisten kaupunginosassa, osoitteessa Vaskirannankatu 13. Alakerrassa on oleskelutila, pieni keittiö, suihku ja wc. Avotakka tuo tunnelmaa. Levitettävä sohva muuntautuu sängyksi kahdelle. Yläkerrassa on kaksi erillistä nukkumatilaa 2 ja 4 hengelle. Huom! Yläkerrassa ei lämmitystä. Pihapiirissä on oma rantasauna ja grillikatos.

Viikkovuokra 300 €, juhannusviikko 400 € ja syksyn viikonloput 150 €. Yksittäinen päivä, ei yöpymistä ma-to 50 € ja pe-su 100 €.

Muille kuin yhdistyksemme jäsenille hintoja korotetaan 100 %.
Muiden Jyty-yhdistysten jäsenille hintoja korotetaan 50 %.

Kirsikan vuokra-aika on 6.5–29.9.2024. Viikot 19–39.

Kirsikan vuokraviikot ja Koivun juhannus arvotaan. Arvonta suoritetaan 2.4.2024. Voit osallistua arvontaan lähettämällä sähköpostia jytylahti@gmail.com

Laita aihekenttään "Mökkiarvonta" ja muista lisätä viestiin mitä mökkiä haluat vuokrata ja minä viikkona. Voit laittaa useampia vaihtoehtoviikkoja mutta vuokrata voit vain yhden viikon arvonnan kautta. 

Arvonta suoritetaan 2.4.2024 ja voittajiin ollaan yhteydessä sen jälkeen. Arvonnan jälkeen ilmoitetaan vapaat viikot, joita voivat kaikki halukkaat kysellä vuokralle. 

Etusijalla ovat jäsenet, ketkä eivät ole voittaneet mökkiviikkoa edellisen 2 vuoden aikana.

Kirsikkaa vuokrataan pääasiallisesti vain Jyty Lahti ry:n jäsenille.

Kirsikan_ohjeet_vuokralaisille.pdf 137 KB

Tiedustelut ja varaukset:  jytylahti@gmail.com